Nordupplands Pellets

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Älvkarleby och Nordupplands Pellets är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nordupplands Pellets är ett av dem. Statusen för Nordupplands Pellets är att Bolaget är aktivt.

Nordupplands Pellets är ett Enskild firma och skapades 2006-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Älvkarleby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nordupplands Pellets ska trivas.

Nordupplands Pellets är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Älvkarleby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Säckning och försäljning av bränslepellets.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordupplands Pellets är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Nordupplands Pellets och det finns flera verksamheter som är det idag i Älvkarleby.

Vill man komma i kontakt med Nordupplands Pellets så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0294-41106.

.

De som är på något sätt har med Nordupplands Pellets är Edman, Jörgen Jan-Erik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nordupplands Pellets har 700503-XXXX som sitt organisationsnummer.