Anci Sjöbergs Klippotek

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Älvkarleby och Anci Sjöbergs Klippotek är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Anci Sjöbergs Klippotek är ett av dem. Statusen för Anci Sjöbergs Klippotek är att Bolaget är aktivt.

Anci Sjöbergs Klippotek är ett Enskild firma och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Älvkarleby där företaget finns i jobbar för att företag som Anci Sjöbergs Klippotek ska trivas.

Anci Sjöbergs Klippotek är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Älvkarleby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hårvård för dam och herr.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anci Sjöbergs Klippotek är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Anci Sjöbergs Klippotek och det finns flera företag som är det idag i Älvkarleby.

Vill man komma i kontakt med Anci Sjöbergs Klippotek så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-181322.

.

De som är på något sätt har med Anci Sjöbergs Klippotek är Sjöberg, Märtha Ann Christine som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anci Sjöbergs Klippotek har 700508-XXXX som sitt organisationsnummer.