Älvkarleby Fasad Handelsbolag

Uppsala län

Information

Älvkarleby Fasad Handelsbolag är en verksamhet som finns i Älvkarleby. I Älvkarleby Fasad Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren, Lennart Weimar som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Räty, Esa Keijo Päiviö som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Älvkarleby Fasad Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Älvkarleby Fasad Handelsbolag på telefon 076-8656320.

Fasadbeklädnad, murstockar, in och utvändig restauration inom byggverksamhet. Fastighetsförvaltning, markberedning, fastighetsförsäljning, service, reparation, underhåll av mekanisk utrustning. Konsultverksamhet i nämnda områden.

Idag är Älvkarleby Fasad Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Älvkarleby Fasad Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Älvkarleby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Älvkarleby Fasad Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Älvkarleby Fasad Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Älvkarleby Fasad Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Älvkarleby Fasad Handelsbolag har 969717-8490 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Uppsala län.