Aktiebolaget Svenska Varmhus

Uppsala län

Information

556071-9170 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Svenska Varmhus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Svenska Varmhus är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvkarleby som är den kommunen som Aktiebolaget Svenska Varmhus finns i.

Aktiebolaget Svenska Varmhus har varit registrerat sedan 1960-05-10 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Svenska Varmhus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Svenska Varmhus är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Älvkarleby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Svenska Varmhus är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Svenska Varmhus så kan ni göra det på telefon genom 026-127270 eller genom brev på följande adress:
Hackstensv. 10, 802 57, Gävle

Bolaget skall tillverka och försälja monteringsfärdiga trähus, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Svenska Varmhus och det är Andersson, Nils Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Åslaug Mavita som är född 1965 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,