Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag

Uppsala län

Information

556327-6327 är organisationsnummer för bolaget Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvkarleby som är den kommunen som Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag finns i.

Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-09 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Älvkarleby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hillman, Lars Gunnar -Sellén, Karl Rune

Vill ni komma i kontakt med Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-79215 eller genom brev på följande adress:
Ängsg. 9, 814 40, Skutskär

Bolaget skall utföra maskinell skogsavverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sluthuggarna i Skutskär Aktiebolag och det är Hillman, Lars Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sellén, Karl Rune som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Dagmar Olivia som är född 1934 och har titeln Suppleant, Hillman, Åsa Erika Catharina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor