LT-Förvaltnings AB

Uppsala län

Information

556494-0806 är organisationsnummer för företaget LT-Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LT-Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvkarleby som är den kommunen som LT-Förvaltnings AB finns i.

LT-Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 1994-09-19 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LT-Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

LT-Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Älvkarleby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LT-Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med LT-Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 026-71710 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 6, 814 41, Skutskär

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenilg verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LT-Förvaltnings AB och det är Eriksson, Lars Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rosemarie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,