INREAB Industri & Reglerteknik AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Älvkarleby och INREAB Industri & Reglerteknik AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och INREAB Industri & Reglerteknik AB är ett av dem. Statusen för INREAB Industri & Reglerteknik AB är att Bolaget är aktivt.

INREAB Industri & Reglerteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-15. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Älvkarleby där företaget finns i jobbar för att företag som INREAB Industri & Reglerteknik AB ska trivas.

INREAB Industri & Reglerteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Älvkarleby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service- och entreprenadarbeten inom styr-, regler-, värme- och ventilation samt bedriva hästuppfödningsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INREAB Industri & Reglerteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är INREAB Industri & Reglerteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Älvkarleby.

Vill man komma i kontakt med INREAB Industri & Reglerteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-72085.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med INREAB Industri & Reglerteknik AB är Norin, Jan Christer Vilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Norin, Vanja som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

INREAB Industri & Reglerteknik AB har 556578-1720 som sitt organisationsnummer.