Convenient Info Sweden AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Convenient Info Sweden AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Älvkarleby här finns det många olika Aktiebolag. Convenient Info Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Älvkarleby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Convenient Info Sweden AB är momsregistrerat sedan2006-01-27 och har organisationsnummer 556587-8492.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-72526 alternativt besöka eller skicka post till Convenient Info Sweden AB på följande adress SVEAVÄGEN 98, 113 50, Stockholm.

Convenient Info Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-01-27.

I Convenient Info Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Härén, Örjan Kato Teo som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Dueland, Seema som är född 1964 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva internetbaserad informationssökning och bearbetning och därmed förenlig verksamhet.