K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB

Uppsala län

Information

K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Älvkarleby som är den kommunen där K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB finns. I Älvkarleby så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB har haft sedan 2003-11-27. K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB har funnits sedan och 2003-11-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Utmarksv. 5, 802 91, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-181320.

Älvkarleby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB Privat, ej börsnoterat.

K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB har idag 556650-4113 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Kent Ove -Gunnarsson, Lena Anette är den som för stunden ansvarar för K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB

Bolaget skall bereda och saluföra smörgåsar och sallader främst som grossisthandel till återförsäljare, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I K G GROSSIST o TRANSPORT i UPPLAND AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Kent Ove som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Lena Anette som är född 1953 och har titeln Suppleant, Berling, Bengt Sune som är född 1935 och har titeln Revisor, .