Process & Vent. Service i Äö AB

Uppsala län

Information

556697-0546 är organisationsnummer för företaget Process & Vent. Service i Äö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Process & Vent. Service i Äö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvkarleby som är den kommunen som Process & Vent. Service i Äö AB finns i.

Process & Vent. Service i Äö AB har varit registrerat sedan 2006-01-19 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Process & Vent. Service i Äö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Process & Vent. Service i Äö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Älvkarleby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Process & Vent. Service i Äö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Process & Vent. Service i Äö AB så kan ni göra det på telefon genom 026-82121 eller genom brev på följande adress:
Älvkarleöv. 58, 814 94, Älvkarleby

Bolaget ska bedriva försäljning av varor och tjänster inom ventilation, luftbehandling, processutsug, styr och reglerutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Process & Vent. Service i Äö AB och det är Eriksson, Alf Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva-Lotta Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Löfgren Andersson, Linda Maria som är född 1975 och har titeln Revisor, Aktiv Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,