Englunds Fastigheter AB

Uppsala län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara förvaltning och uthyrning av fastigheter, personaluthyrning, konsultverksamhet inom arbetsmiljö, utbildning, konstruktionsarbete ochadministration ekonomi. Verksamhet inom metall- och träarbeten. Lyft- och transport samt entreprenadverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Englunds Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Älvkarleby så är Englunds Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Älvkarleby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Älvkarleby och i Uppsala län. Redan 2006-11-08 så skapades Englunds Fastigheter AB och bolaget är har F-skattsedel Englunds Fastigheter AB har haft det sedan 2007-03-01.

Englunds Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556714-9595 är organisationsnummret för bolaget som finns i Älvkarleby.

Just nu är Englunds Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Englunds Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 026-70381 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Englunds Fastigheter AB är Englund, Lena Ann-Kristin som är född 1972 och har titeln VD, Englund, Lena Ann-Kristin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Bengt Håkan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .