Fastigheter i Skutskär AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Fastigheter i Skutskär AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Älvkarleby här finns det många olika Aktiebolag. Fastigheter i Skutskär AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Älvkarleby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Fastigheter i Skutskär AB är momsregistrerat sedan2007-04-19 och har organisationsnummer 556718-8171.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3986867 alternativt besöka eller skicka post till Fastigheter i Skutskär AB på följande adress Industrig. 12, 814 41, Skutskär.

Fastigheter i Skutskär AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-12.

I Fastigheter i Skutskär AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Åkerlind, Johan Tomas Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Åkerlind, Pia Maria Lovisa som är född 1968 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.