Gävle Industrirör AB GIRAB

Uppsala län

Information

Bolaget ska prefabricera och montera industrirörledningar, bedriva svets- och kvalitetsrådgivning till företag, köpa och sälja skrotmaterial i samband med utförda projekt, förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gävle Industrirör AB GIRAB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Älvkarleby så är Gävle Industrirör AB GIRAB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Älvkarleby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Älvkarleby och i Uppsala län. Redan 2008-01-18 så skapades Gävle Industrirör AB GIRAB och verksamheten är har F-skattsedel Gävle Industrirör AB GIRAB har haft det sedan 2008-02-28.

Gävle Industrirör AB GIRAB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-02-28

556749-9982 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Älvkarleby.

Just nu är Gävle Industrirör AB GIRAB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Gävle Industrirör AB GIRAB så går det att nå dem via telefon på 026-79045 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gävle Industrirör AB GIRAB är Östlund, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Björn Tony som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Muhr, Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bernt Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor.